top of page
Familie retraite
Familie retraite

zo 13 aug

|

Can Cabota - the school of nature

Familie retraite

In samenwerking met The School of Nature organiseer ik een familieretraite in de Spaanse natuur voor ouders & hun kinderen tot 9 jaar. Een bijzondere, kleinschalige kampeer retraite voor ouders en hun kinderen tot 9 jaar. Om verbinding, ontspanning, lichtheid, en pret met elkaar te ervaren.

Tijd en locatie

13 aug 2023, 16:00 – 19 aug 2023, 11:00

Can Cabota - the school of nature, 17745 Lladó, Girona, Spanje

Over het evenement

Een bijzondere, kleinschalige kampeerretraite voor ouders en hun kinderen tot 9 jaar. Een week in de natuur voor ouders en kinderen. Om verbinding, ontspanning, lichtheid, en pret met elkaar te ervaren. Na deze week gaan jullie opgeladen en vol mooie herinneringen terug naar huis. Willen jullie je gezinsvakantie in meer rust en balans doorbrengen? De tijd tussen jouzelf, je partner en de kinderen wat meer verdelen? Gun je je kinderen om zich vrij te kunnen bewegen in de natuur, met én zonder jullie? Heb je zin om samen met je kinderen nieuwe ervaringen en avonturen te beleven? Deze week heeft het allemaal in zich!

In verschillende workshops gaan we bewegen, spelen, ontdekken en bewust zijn. Denk bij de workshops bijvoorbeeld aan: - een bosspel waar kinderen én ouders na afloop de takjes uit hun haren plukken. - ouder & kind beweging in de vorm van samen dansen, springen, stoeien en spelen

voor allen die noch kind noch volwassen zijn - een vrouwencirkel om ervaringen met elkaar te delen en samen vrouw te zijn. - een mannen-moment met activiteit en cirkel om ervaringen met elkaar te delen.

Twee lange dagdelen zullen de kinderen onder de hoede van Marlou hun eigen avonturen beleven. Tijdens dit kinderprogramma gaan ze de natuur in om te ontdekken, spelen, leren en creëren.

Daarnaast is er vrije ruimte om je eigen gang te gaan. En dat midden in, en mét, de natuur.

Gedurende de week zijn Carlijn, Jorien en Marlou aandachtig aanwezig voor jullie en de kinderen. Er is ook gelegenheid voor een persoonlijk moment van gesprek of meditatie met één van hen.

Meer info en boeken via de website van Jorien:

www.theschoolofnature.org/familieretraite

Deel dit evenement

bottom of page