top of page

ENERGETISCHE SESSIE

Volwassene

In een energetische sessie nodigen we de wereld van energie uit. Een wereld die voor velen onzichtbaar of on(be)grijpbaar is, maar voor mij heel voelbaar. En ook mijn hoofd begrijpt niet altijd hoe het nou precies werkt. Ondertussen weet ik dat de meeste magie gebeurt op de laag van het ervaren, en niet op de laag van het begrijpen. Zoals het leven eigenlijk een aaneenschakeling van ervaringen is.


Deze sessie brengt de beweging die jou op dit moment in je leven ondersteund. 
Wat dat precies is, is heel persoonlijk en verschilt ook per sessie. Wat veel voorkomt is:

- ontlading van emoties
- loskomen van trauma's en afvoeren van energie die mag gaan
- ruimte ervaren in je lichaam
- beelden zien
- inzichten krijgen
- het opnieuw voelen van en verbinden met delen van jezelf die ver weg waren
- een ongekend diepe ontspanning
- energie die meer stroomt

Hoe ziet zo'n sessie er uit?
Tijdens een sessie lig je op een massagetafel. Ik wapper met mijn handen, maak misschien wat gekke geluidjes en raak af en toe je lichaam aan. Soms zie ik beelden en komen er wat woorden of zinnen. Dit zet bij jou iets in beweging. 

Onbeschrijflijk magisch.
Ik ben elke keer weer onder de indruk van wat er ontstaat als ik me volledig overgeef aan het hier-en-nu en me afstem op de wereld van energie.
Het is een mooi samenspel van overgave. Jij die je volledig over geeft aan wat er mag gebeuren. En ik die me volledig overgeef aan een open ruimte. Een ruimte waar energie doorheen mag stromen en die beweging bij jou creëert.

Locatie: Groesbeek
Duur: min 1 uur, max 2 uur (dit is moeilijk exact in te schatten)
Investering: € 70,- per uur*


* Dit is een thuistarief. De sessies geef ik nu nog bij mij thuis. In de toekomst kan het zijn dat ik verhuis naar een externe ruimte en daarmee een ander tarief zal vragen. In dat geval zal je op tijd op de hoogte worden gebracht van de tariefverhoging.  
 

Kind (& Ouder)

*IN ONTWIKKELING*
 

bottom of page